top of page

НАУЧНО ДОКАЗАНИ РЕЗУЛТАТИ

K'DERM осигурява доказани резултати, тествани в присъствието на съдебен изпълнител, след 28 дни ежедневна употреба, при млади и възрастни пациенти и при всички видове кожа. Резултатите са впечатляващи:

90,3 %

Незабавно по-гладка кожа

96,8 %

Подобряване на стегнатостта и тонуса на кожата

96,8 %

Намаляване на бръчките по лицето

97,2 %

Общо подобрение на кожата за 4 седмици

96,7 %

Видимо по-здрава кожа

96,5 %

Подобряване на еластичността на кожата

91,1 %

По-сияен тен

93,5 %

Увеличаване на хидратацията

90,9 %

Намаляване на дълбоките бръчки

made in france

Флориан Бурн-Шастел, съоснователка

Съоснователката на лабораторията Vivaligne Флориан Бурн-Шастел за продуктите K'Derm:

" K'Derm с една дума: това е съюзът между науката и медицината. Нашето мото? Да разберем и анализираме нуждите на всяка жена, така че бръчките вече да не са фатални. "

beauty

Всичко за Kappa-Elastin

Открийте всичко, което трябва да знаете за Kappa-Elastin и дермо-козметичната гама K-Derm! За програма "Капитал" съоснователката на лабораторията Vivaligne Флориан Бурн-Шастел се връща към Kappa-Elastin - молекулата, която стимулира производството на естествен еластин и колаген. Разработен от изследователи на CNRS, този продукт против стареене овлажнява и тонизира кожата.

beauty

Интервю с д-р Ритер

Д-р Ритер, изследовател в центъра за научноизследователска и развойна дейност (НИРД) на Laboratoire Vivaligne, ви разказва повече за Kappa-Elastin. Разработена от изследователи в болници и университети, тази молекула има много научно доказани свойства върху стареенето на кожата и следователно върху бръчките.

Отзиви от клиенти

Много от вас споделиха своите отзиви за нашите продукти K'Derm. Ключът към техния успех? Капа-еластин: иновативна и уникална молекула, разработена от университетски изследователи. Сега Vivaligne предлага истински научен отговор на проблема със стареенето на кожата.

Отзив от Фредерик

Запознайте се с мнението на Фредерик, който е завладян от гамата продукти K'Derm, които е пробвал в дома на свой приятел. Резултатите? Ефективност срещу бръчките и свеж тен всеки ден.

Отзив от фармацевт

Отзив от Кристин, която е фармацевт и е открила перфектната гама от анти-ейдж и овлажняващи продукти за своята кожа...

Научи за всички новости и промоции в K'DERM!

Благодарим ти!

bottom of page